Friday, June 1, 2012

Angan-ANgan si momo... hikhikhik..^_^

Assalamualaikum...

     Tiba-tiba, hari ni tergerak nak update blog kn..yelah, dh lama sunyi menyepi.. sejak cuti sekolah ni..sume nyer nak wat keje kahwin..kenduri lah..tunang lah..nikah lah..hmmmm..jelez aku...

     So, for today, aku ase nk pasang angan-angan..hahahaa.. bkn ape..angan-angan mat jenin je...aku pon dengan bz nyer search pic-pic kat intenet..aku dok google sume imej (bahase baku lah plak)..

     Dari persiapan baju, pelamin, bunga telur..sume aku google..saje-saje mengisi lapang untuk menhilangkan kepale mereng ni jap..

    So, kita gi tngok pic yang aku dok google semalam sambil menyiapkan keje horticulture..

Ni picture untuk PERNIKAHAN...dalam mimpi..wakakakkaa....

NI BAJU NIKAH AKU... aku rasa ni yang paling simple.... 
NI PULAH TUDUNG YANG AKU RASA AKU NAK PAKAI DENGAN BAJU TADI...hhehee....angan-angan je kn..
  Ni pulak picture untuk PERSANDINGAN....heheheheee...

KASUT PENGANTIN AKU.. heheheee.. ni sbnrnye kasut rekaan artis neelofa..aku suka sbb simple je..
NI PLAK..BAJU PENGANTIN IDAMAN...ase-ase mmg xpadan baju tu dgn aku..sbb aku ni besor...


TUDUNG.... ni pandangan atas tudung.....

pandangan tepi TUDUNG
 
Korang mesti nk tengok pelamin aku kan...hahahahaaa..aku dh reserved.. terbaik dari ladang,..wakakaka..

BUNGA TELUR..ni aku gi google kt blog orang...mmg dia amik tempahan wat bunga telur lah...

HAHAHAAA...akhirnya.... PELAMIN IMPIANKU..... jangan jelez...sbb cm pokok sakura....SWEEEEETT......

Hahahhaaa.. untuk persalinan..aku amik baju simple jer....

ni kasut untuk persalinan....

dan ni baju yang aku nk pakai.... tapi xpayah lah purdah tu.... cm pelik je...hahahaahhaaha...


Akhirnya....impian untuk merancang satu perkahwinan sudah selesai.... heeheheheee... tinggal nlk praktikan je.... hahahahahhaaa..

Ini hanya sekadar suka-suka.... mak mintak maaf.. sebab anak mak ni degil.... suke post benda yang merepek.. wakakkaaaa.....





No comments:

Post a Comment

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

FIND