Tuesday, July 10, 2012

HANDPHONE yang pernah aku guna...

Assalamualaikum,
    Hari ni saya rasa macam nak post something yang kadang-kadang tak penting pon. Tapi pada saya, saya rasa ni hanya suka-suka.
    
    So, saya rasa korang ada pakai handphone dan mungkin dah banyak kali korang tukar kan. Well, saya just nak post je. Not for share. Tapi kalo korang rase nak comment post saya, saya tak kisah.

    Ok, kat bawah ni, ada jenis-jenis handphone yang saya penah guna selama saya membesar sampai sekarang. Ada yang saya sayang giler kat handphone tu sebab abah saya bagi handphone tu kat saya, tapi bernasib malang apabila handphone tu, jatuh kat dalam tandas kilang kat tempat saya kerja.





Ni adalah jenis-jenis phone yang saya dah penah guna and ada yang tengah guna. Handphone kesayangan pemberian abah, handphone butterfly... sayang giler kat phone tu, tp akhirnya masok ke dalam lubang tandas.. huhuhuhuhuhu.....

    So, in future, insyaALLAH, saya nak yang lain pulak... heheheee...


Wassalam,

No comments:

Post a Comment

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

FIND