Tuesday, September 4, 2012

KEMBALI KE KAMPUS...?????? =_='''

Assalamualaikum,
Ni lah muka aku bila dengar nak balik kekampus......... hmmmm =_='''

          Hari ni tetiba ain nak post sal balik kampus.. means kuliah akan bermula.. hurmm.. kalau di ikutkan hati yang kecil ni, mau saja ain cakap dekat mak, tak balik... huhuhuhu.. nanti dah xde cuti lagi... Korang tak kesian kat akak ke..????

          Ha.. itulah yang ain rasa... dah lame meninggalkan kampus.. rumah sewa.. buku.. pensel.. hurmmm.. akhirnya kena pulang semula ke sana.. Ape lah nasib badan.. fikiran ni dah bercampur aduk rasenya.. Nak menghadap ketua fakulti lagi atas sebab result drop.. huihui...

          Ottoke... malas nye badan.. kalau tak balik.. aku nk buat ape??????? Korang yang dah habis study mesti dah tunggang terbalik kat rumah... Ain..????????? Tunggang terbalik pon, kena jugak balik kampus... Hishhh....

          So, ain nak manfaantkan cuti berbaki 3hari ni bersama family tercinta.. wahahahahaahaaaa... =_=''''''...

Wassalam,

4 comments:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

FIND