Monday, September 3, 2012

MAJLIS PERTUNANGAN ABANG POJIE & KAK MAZNAH




Assalamualaikum,

          Alhamdulillah, hari ini berkesempatan untuk post something sekitar majlis pertunangan cousin ain. Alhamdulillah, ucapan syukur kehadrat Illahi, di mana cousin ain akhirnya menemui jodoh pilihan hatinya. Seronok sekitar majlis yang berlangsung walaupun cousin ain tu lelaki. Disebabkan ramai sangat sedara mara yang datang, rumah pakcik jadik gempak. Hahahhaha.

          Ain nak story sal barang hantaran pulak. Dari pihak lelaki, lebih kurang 16 or 17 dulang, something like that. Ain lupa sangat nak kira berape sebab dah sibuk sangat nak berangkat ke tempat perempuan. Dari pihak lelaki warna purple, hehehehe.. I love purple. Tapi bila dah ramai guna purple, time ain, ain nak warna grey + black... hahhahaa.. pelik sikit. Family ain sediakan manisan dari gula-gula, while my along bagi telur masin. Nanti ain bagi pic nye.

          Dari pihak perempuan warna gold camtu lah. Barangan semua branded, ya lah, orang kerja bagus. Mak ain cakap, tunang cousin tu engineer. Hehehe.. tak ape lah, yang penting dah jodoh mereka. So, lepas balik dari majlis tu, ain terun amik chocolate, sume chocolate sesedap, pastu banyak kacang hazelnut. Ain mana boleh tahan. Amik lah jugak. And the best thing in the world, ain dapat makan kek sedap dari Secret Recipe.. Fuhhh!! Marvelous.. hehehhee

          So, ini lah picture sekitar majlis pertunangan itu...









wassalam

2 comments:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

FIND