Tuesday, January 22, 2013

Bila diri dirisik orang


     Alhamdulillah, hari ni dapat nak buat post. Hari ni ain terasa nak story what i've feel right now. Hehehehe.. Gedik pulak ain ni. Actually, dalam bape hari ni, tetiba, ada seorang hamba ALLAH SWT ni ajak ain nikah??? So, ain terasa terkejut beruk giler. NIKAH??? Tetiba keluar semua benda dalam kepala otak ain ni. Pelbagai persoalan demi persoalan yang keluar.

  1. Ape ain nak cakap kat mak abah yang ada orang nak pinang ain?
  2. Ape reaksi mak abah nanti?
  3. Nikah?
  4. Nikah adalah perkara yang berlaku sekali dalam seumur hidup. Tak kan nak main-main pulak?
  5. Akhirnya, ain pening memikirkan semua benda ni.

Akhirnya, jawapan terbaik ain bagi, ain minta dia tunggu ain sampai ain habis belajar and start keje. Bukan apa, ain tak nak bagi harapan. Banyak kemungkinan yang akan berlaku, sepanjang ain belajar ni. Mane tahu, dia jumpa jodoh lain ke. Tapi, ain memang terkejut lah bila ada orang utarakan benda macam tu pada ain.



    InsyaALLAH, kalau ain ada jodoh dengan dia, ain terima dengan hati yang terbuka, kalau tak ada, ain redhakan sahaja. Cukuplah sampai sini, insyaALLAH, andai ada perkembangan lain, ain akan story mory kat blog tercinta ain ni.

Wassalam,

No comments:

Post a Comment

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

FIND