Thursday, April 11, 2013

Kebosanan Di Kampus

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, harini dapat update belog ain. Sebenarnya bosan and rindu nak update kat sini. Cuma masa tak mengizinkan untuk ain duduk menaip kat belog ni. Alhamdulillah, sekarang dah masuk semester 4. Perjalanan sebagai student pun dah semakin berakhir.

Hari demi hari, ain rasa hidup ni semakin kosong. Ain kadang-kadang terasa jiwa ain melayang. Tak tahu kenapa dan mengapa and bagaimana nak atasinya. Sahabat-sahabat sentiasa ada di sisi, tapi ain rasa entahlah. Tak tahu nak tafsirkan macam mana.

Kadang-kadang ada terfikir, hidup ain ni semakin hampir dengan kematian ke???
Itulah yang bermain di minda ni. Amalan-amalan yang yang ain buat pun entah cukup atau tak.

No comments:

Post a Comment

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

FIND