Monday, May 6, 2013

Meeting with SOMEONE.. ^_^

Assalamualaikum,

Harini teringin nak mengepost something..

Sebenarnya takda yang gimik pon.. hehehe..

So, nak dijadikan cerita..

Ain ada kenal seseorang..hehehe..

Mula-mula kenal, biasa je..

Dah lelame tu, ain rasa selesa..

Kitaorang pernah bertemu dalam beberapa pertemuan..

Jumpa pun bukan yang formal..

First jumpa just dari jauh je...

Sebab time tu ain kesuntukkan masa dan ain belum nampak dia face to face..

Mungkin dia dah Nampak ain time tu cuma ain je yang tak..

So, jumpa lagi untuk yang second time tu, ain nak berangkat pulang ke 
kluang..

Sesempat mana, dia cakap nak jumpa jugak..

Ain pun tak kisah lah sebab time tu tengah tunggu bas je kan..

Masa tu, baru lah Nampak muka dia...

Kalau orang nampak dia, orang akan assume dia orang tua..

Sebenarnya tak tua mana pun..

So, time tu borak-borak biasa je...hehehe

Dia belanja ain kan Dunkin Donat...

Rezeki jangan di tolakkan..
 
Masa tu pun jumpa sekejap..

Borak-borak biasa je..

Sebab dah banyak borak dalam tepon..Hehehe..

So, kali ni jumpa lagi...

Spent masa lama sikit lah..

Kitaorang gi makan kat Restoran Nasi Arab Damsyik..

Sedap tak terkata tapi ain lupa nak upload gambar sebab masa keluar makan tak bawak phone..

Makan plus bebual..

Tapi dia ni asyik busy je..

Call sana lah..

Call sini lah..

Memang style dia macam tu..

Dia ambil ain dari stesen bas sampai hantar ke depan rumah..

So, ain nak cakap kata awak..

Terima kasih ye awak..

Sebab hantar saya sampai rumah... ^_^

Mesti awak stress lepas hantar saya sebab jalan jammed menghala ke Bandar..hehehe..

Gambar..???? Hehehe.. tak sempat snap pun...

So, nanti kalau ada story baru, ain cerita ye...

Masa untuk rehat sebentar.. hehehe

Wassalam..

1 comment:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

FIND