Friday, May 31, 2013

Mimpi mainan tidor...



Assalamualaikum..

Alhamdulillah, harini berkesempatan lagi nak mengupdatekan..

Biasalah, cuti-cuti ni pun banyak kerja menimbun..

Assignment lah, test lah, presentation lah..

Semua sekali lah... dah macam nasi kandar dah.. hahahaha..

Tiba-tiba harini tersa macam berdebar-debar and nak tersenyum je..

Bukan apa, semalam mimpi best..

Tak sangka boleh mimpi dengan orang  ain minat..  hahahaha..

Tu yang tersenyum je kalau buat assignment..

Hahahaha.. mimpi orang yang kita admire.. mesti lah serunuk...

Ain rasa, korang pon pernah lalui macam ain kan.. hahaha..

Mimpi sal apa dengan orang tu, secret.. hahahaha..

Tapi totally, watak utama dalam cerita mimpi tu, ain dengan dia lah kan..

Hehehe.. so, saja je ain nak chot chet kat belog nih..

Nak cerita kat member macam segan silu lah pulak.. hahahaha..

InsyaALLAH, kalau ada pape lagi.. ain setory mory..

Wassalam.

No comments:

Post a Comment

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

FIND