Wednesday, May 1, 2013

PART I : Berita Gumbira


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, harini berkesempatan mengepost lagi.

Semalam ain telah dikhabarkan dengan berita yang sangat menggemparkan..

Akhirnya, salah seorang sahabat ain akan mendirikan rumahtangga.

Alhamdulillah, akhirnya sampai seru juga..

Dan yang paling best sekali, dia dah cipta rekod, couple satu kelas and mungkin couple yang pertama dalam fakulti ain yang berkahwin..

Hehehe.. ^_^, walaupun masih ada kakak-kakak di kalangan kami satu kelas, tapi adik juga yang akan menamatkan zaman bujang dia..

Ain pun turut gembira atas perkhabaran tersebut..

Lepas ni bertukar title lah dia.. hehehe..

Apa-apa pun, kak ain doakan kebahagian yang berpanjangan buat korang ye..

Tak sabar pulak nak tengok korang sanding.. hehehe

Dah masa makan malam kitaorang rancak borak sal kahwin..

Memang happening time tu.. Gelak je.. hehehe..

InsyaALLAH, akan berita gumbira part II plak..

Wassalam

No comments:

Post a Comment

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

FIND