Friday, November 15, 2013

Kembali Bernyawa...

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, hari ni den berkesempatan nam mengupdate belog den ni ha.....
Rasanya kalau rumah, mesti dah ada hantu raya, jembalang dan seangkatan dengannya..hikhik..
Almaklumlah, semester 5 nih, ain terlampau sebok sesangat.. dengan presentation, proposal fyp lah.. assignment lah...
Hishhh... siapa lah susun jadual kelas nih,,, tak praktikal langsung.. subjek hardcore sume dia letak dekat tahun akhir..
Deme tu dok tau ke yang den ni dah separoh nyawa nak buat semua tu...

Tapi.. its ok.. ain akan cuba sedaya-upaya untuk laksanakan.. itu misi ain.. hahahahaaa.. macam poyo je.. macam poyo je.. hahahaa

InsyaALLAH, ada masa, den update lagi.. kesian dengan blog den ni ha,,, tak bernyawo jo...
Den kuor dulu lah yo..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

FIND